Zbor se, kao i ostali vjernici, u crkvi kod liturgijskih slavlja služio pjesmaricom „Slavimo Boga“. Ova pjesmarica je i molitvenik koji stoji na ulazu u crkvu, pa se vjernici njom služe pri pjevanju i moljenju. 

Zbor redovito predovodi pjevanje za vrijeme misa, nastupa na poziv na slavljima kod crkvenih vjenčanja, kod pobožnosti u crkvi. Kroz cijelo vrijeme imao je svoju zapaženu ulogu, a njegovi članovi su se uvijek rado uključivali u druge aktivnosti u misiji. 

Gizela Wieland preuzela je zbor i sviranje 01. studenoga 1980., te je 1983. postala pastoralnom suradnicom, a 1986. pastoralnom referenticom. Nakon nje su kao pastoralne suradnice djelovale  Janja Vujčić (1999. – 2007.) i Ivana Mrkić (2010. – 2012.). Od 01. travnja 2017. godine za pastoralnog suradnika dolazi Darko Lovrinović i ujedno preuzima vođenje misijskog zbora. 

Zbor njeguje crkvenu i narodnu glazbu. Organizuju svoje zajedničke proslave kao i godišnje izlete. Zbor ima svoje redovne probe u  prostorijama misije svakoga utorka u 19.00 sati.